• 10. juli 2020

Detaljer

Begivenhedstype: Udstilling

Link til mere info

Modelflyvningens dag 2018

Dato: Lørdag d. 26. maj 2018
Sted: Borup Modelflyvere, Lykkebjerggård, Ringstedvej 657, 4100 Ringsted

Modelflyvningens Dag hos Borup Modelflyvere kl. 11.00 til 16.00 den 26. maj

 

Kom ud på modelflyvepladsen på Ringstedvej 657 ved Slimminge, hvor Borup Modelflyvere igen i år inviterer til åben ”Hangar”. Kom ud og se på de mange spændende fly, få en snak med vore medlemmer, og hvis vejret tillader det, så inviterer vi på en prøvetur med et af vore skolefly.

 

Mange af vore medlemmernes fly vil være udstillet på flyvepladsen. Og der er mange forskellige af dem, store og små, svævefly, motorfly både brændstof og el, så her er nok at tale om. Lyden af snurrende motorer kommer ikke til at forstyrre samtalen, for moderne motorer støjer ikke meget.

 

Hvis vejret tillader det, vil vi invitere vore interesserede gæster til selv at prøve at flyve. Vi har i klubben begynderfly med dobbeltstyring lige som i en skolevogn, og på Modelflyvningens Dag vil vi invitere til en prøvetur, så man selv kan prøve, hvordan det er at flyve et modelfly. Så længe der er en instruktør ved siden af, kan der ikke ske noget. Vi har i dagens anledning en modelflysimulator i klubhuset, der kan vore gæster øve deres flyve færdigheder.

  

Vore flyvninger vil tælle med i det samlede antal flyvninger, som hver enkelt klub indrapporterer til Modelflyvning Danmark. På pladsen vil der være mulighed for at købe øl, vand og pølser, så vi håber, at rigtigt mange vil besøge Borup Modelflyvere på lørdag.

 

Med venlig hilsen, René Hansen, formand for Borup Modelflyvere. www.borupmodelflyvere.dk


Arrangør: BMF