• 15. august 2020

Indhold

Nyhedsbrev 2 apr 2019

Fritflyvning - Nyhedsmail 29. april 2019

 

Det uofficielle skandinaviske F1S/E-36-mesterskab fredag den 31. maj

Nu har konkurrenceleder Bo-Eskil Nilsson fået alle tilladelser på plads, så vi kan udsende den definitive indbydelse til det uofficielle Skandinaviske Mesterskab i klasse F1S/E-36.

Stævnet afholdes på Bollerup Landbrugsskole, som ligger ca. 20 kilometer nordøst for Ystad i Sverige. Det tager ca. 1 time og 15 minutter at køre fra Øresundsbroen til Bollerup.

I Bollerup skal man finde bygning 7 på det "Områdeskarta" over Bollerup Landbrugsskole & -gymnasium, som er vedhæftet denne mail.

Det er muligt at overnatte på Bollerup Landbrugsskole, hvis man har lyst. Et tomands-værelse koster ca. 500 danske kroner pr. overnatning. Der er fælleskøkken, som man kan anvende ved overnatning. Bestil ved at sende dit ønske i en mail til Bo-Eskil Man kan købe morgenmad på skolen til en rimelig pris.

Briefing : Fredag den 31. maj kl. 09.00 ved bygning nr. 7 på vedhæftede kort over Bollerups område.

Afhængigt af vejret flyves fem perioder samt eventuelt fly-off i løbet af fredagen.

Startgebyr:  20 euro, som betales ved ankomst og registrering.

Tilmelding:  Send tilmelding på mail til Bo-Eskil senest fredag den 24. maj.

 

 

Danmarksmesterskaberne 2019

Konkurrenceleder Leif Nielsen har sendt følgende indbydelse til årets Danmarksmesterskaber for udendørs fritflyvningsmodeller:

 

Danmarksmesterskaberne 2019

Det er en stor glæde og fornøjelse at kunne invitere til Danmarksmesterskaberne i fritflyvning 2019.

Mesterskaberne afholdes søndag den 9. juni 2019 på Kongenshus Mindepark mellem Grønhøj og Resen, øst for Fårbæk, men syd for Søvsø…… meget langt fra Flemløse.

 

Der vil blive fløjet i klasserne F1A, F1B, F1H, F1S, F1Q og P30.

 

Briefing med nærmere angivelse af startsted vil være kl. 9.00 ved Kongenshus Naturcenter, Vestre Skivevej 142, Daugbjerg, Viborg.

Forventet starttidspunkt er kl. 9.30. Der flyves 5 runder á 75 minutters varighed. Første og sidste runde med "forlænget spilletid" - og forventeligt champagneflyoff ca. kl. 18.00.  Alt sammen afhængig af vejrguderne og konkurrenceledelsens temperament.

 

Konkurrencen afholdes i h.t. officielle regler  - i hvertfald i et vist omfang - så vidt muligt.  Deltagerne skal tage tid på hverandre, være medlem af Modelflyvning Danmark, have det lovpligtige dronetegn og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens særlige godkendelse såfremt der bruges autonome droner, samt kunne mere end sit fadervor.

 

Tilmelding er ikke nødvendig, men ønskeligt

I tilfælde af aflysning som følge af dårlige vejrprognoser, vil e-mail blive rundsendt til de deltagere der har registreret sig.

Vel mødt.