• 4. juli 2020

Indhold

Nyhedsbrev jun 2019

Fritflyvning - Nyhedsmail 7. juni 2019

 

Flytning af "Jutland Heath Cup" og Danmarksmesterskabet 2019

til mandag den 10. juni på Kongenshus Mindepark

En særdeles ubehagelig vejrudsigt for lørdag den 8. og søndag den 9. juni har fået konkurrenceleder Peter Rasmussen til at flytte World Cup-stævnet "Jutland Heath Cup" (som i gamle dage hed "Hedeslaget") til 2. pinsedag, mandag den 10. juni.

Der er briefing kl. 08.00 ved P-pladsen til hotellet, der ligger ved indkørslen til heden. Der vil være sat skilte op.

Ved briefingen oplyser Peter om tidspunkter og længder på perioderne samt om max'ets størrelse.

I skrivende stund er vejrudsigten for mandag særdeles god med lav vindhastighed, kun nogle få regndryp tidligt på dagen og maksimum-temperatur omkring 16 grader. Kort sagt - der er lagt op til en dag med ideelt flyvevejr!

Peter vil være glad for at høre fra dem, som kommer til konkurrencen og hvilke klasser du flyver.

Samme dag afholdes Danmarksmesterskaberne, der - med mindre andet meddeles ved briefingen - består i, at de bedst placerede danskere i alle klasser bliver Danmarksmestre.

 

 

Lilian Nyhegn er død

Jes Nyhegn har meddelt, at hans mor - Lilian Nyhegn - sov ind tidligt om morgenen den 3. juni efter længere tids sygdom.

Rigtig mange fritflyvere har i årenes løb nydt godt af Lilians gæstfrihed og omsorg, både i hendes daværende hjem på Industrivænget i Hillerød, men også på forskellige fritflyvningspladser rundt om i verden, hvor der blev afholdt VM, EM eller andre store stævner. Hun var der med vandflasker og formaninger om at drikke rigeligt, når vi fløj i stegende hede, hun serverede frokost for os, når vi var ved at gå sukkerkolde, og hun var klar med solcremen, når huden blev rød og irriteret under solen.

Lilian var der også, når vi hyggede og snakkede, og selvom hun ikke hørte til de højtråbende, var man sjældent i tvivl om, hvad hun mente.

Lilian havde en stor familie, der var og er stærkt involveret i fritflyvning. Lilians mand, Henning samt sønnerne Bo og Jes har alle fløjet på absolut topniveau, og måske er en ny generation på vej, idet Jes' søn Marius med god succes har deltaget i sine første World Cup konkurrencer.

Det er dejligt at tænke på de mange oplevelser, jeg og andre har haft i selskab med Lilian. Og vemodigt at tænke på, at Lilian nu er væk, selvom vi vil huske hende med glæde og taknemmelighed.