• 27. november 2020

Info

Indendørsflyvning i Fuglebjerghallen 16-17 november 2012

NYT KONCEPT

Detaljer

Stævnetype: Kunstflyvning

Tilmeldingskrav: Tilmelding til natteflyvning i tråd: http://www.modelflyvning.dk/forum/showthread.php?p=526941#post526941

Deltagergebyr: 0,-

Publikumsentré: 0,-

Sikkerhedsansvarlig: Søren Vestermarken oy4134

Link til mere info

Indendørstræf-natteflyvning i Fuglebjerghallen

Dato: Fredag d. 16. november - Lørdag d. 17. november 2012
Sted: Fuglebjerghallen, Byagervej 2, 4250 Fuglebjerg
Arrangør: MFK-Falken

Indendørstræf og Natteflyvning i Fuglebjerghallen.

 

17. november 2012

 

Mfk-Falken har igen i år fornøjelsen, at indbyde til det efterhånden traditionsrige indendørstræf lørdag d. 17. november i Fuglebjerghallen.

Som et forsøg har vi tænkt at lave et natarrangement, så vi starter allerede fredag aften kl. 2000, hvorefter der er mulighed for at bygge og flyve hele natten og så fortsætte med træffet om lørdagen. Vi vil så arrangere fælles morgenmad for natteravnene. Der vil selvfølge blive mulighed for at smide sig i en sovepose, hvis man bliver søvnig i løbet af natten J

Tilmelding til nattedelen er nødvendig, da vi skal være mindst 20 deltagere, for at gennemføre denne del af arrangementet. Tilmelding sker på Forumtråd under indbydelser/MFK-Falken-Indendørsstævne og Natteflyvning

Den traditionelle del af træffet vil blive afholdt som sædvanlig. Det vil sige, at der vil blive afholdt div. konkurrencer og opvisningsflyvninger, og der vil selvfølgelig være mulighed for masser af fri flyvning.

Der kan flyves fra kl. 1200 til 1700. Af hensyn til planlægning af konkurrencer m.m. bedes I møde kl. 1200

Der vil være publikum fra kl. 1400-1700

I forbindelse med stævnet er der indbudt hobbyhandlere, så der vil være mulighed for at gøre nogle gode indkøb inden indendørssæsonen for alvor går i gang. Endvidere vil der være en udstilling af modelfly.

Efter endt flyvning arrangerer vi fællesspisning i cafeteriet. Prisen er 125,- pr. kuvert, for forret, buffet samt kaffe.

Tilmelding til spisning senest d. 8. november til Arne Hansen på tlf. 22 36 68 82 Tilmeldingen er bindende og gælder fra indbetaling. (kontonr. oplyses ved tilmelding)

Vi håber rigtig mange vil møde op og gøre det til et spændende stævne, både for deltagere og for publikum.

 

Mødested:

Fuglebjerghallen

Byagervej 2

4250 Fuglebjerg

 

Vel Mødt.

 

Med venlig hilsen

 

Modelflyveklubben Falken