• 16. juli 2020

Falcon Cup 2012

Falcon Cup 2012 blev afholdt i weekenden den 28. og 29. april 2012 i Falcon i Veerst, der ligger i nærheden af Vejen. Igen i år var Falcon Cup årets første stævne, og det blev endnu engang et fint arrangement som dog blev lidt udfordret af vejret.

Som sædvanligt havde Falcon med Mikkel Frank i spidsen planlagt et rigtigt fint stævne med mange hjælpere og en rigtig god atmosfære.

Der var tilmeldt 20 piloter fordelt på fire klasser, og i FAI klassen var der hele 11 deltagere, da vi fik besøg af fire piloter fra Nordtyskland.

På trods af vådt og meget koldt aprilvejr gik flyvningerne mere eller mindre planmæssigt om lørdagen, dog blev det bestemt at udskyde X-klassen til om søndagen. Det var en kold og våd dag for både dommere og piloter.

Der var som sædvanligt fællesspisning lørdag aften, hvor Mikkel og resten af holdet sørgede for, at der endnu engang blev serveret rigtig god mad i rigelige mængder. Det blev en hyggelig aften, som blev krydret med tysk øl og lidt flydende gajoler...

Søndag startede med lidt småregn, men op ad formiddagen klarede det op. Det var lidt varmere søndag, men nu havde vinden til gængæld taget fat, og da den kom ca. 45° skråt ind forfra fra nordøst blev piloterne udfordret. Søndag lykkedes det at få alle de planlagte flyvninger gennemført, og ved 16 tiden blev der afholdt præmieoverrækkelse.

Der skal lyde en stor tak til Falcon for det fine stævne, og vi håber vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen

 

Resultater:

2012_FalconCup_FAI.pdf

2012_FalconCup_Nordic.pdf

2012_FalconCup_Sport.pdf

2012_FalconCup_X.pdf