• 2. juli 2020

Indhold

NFK Cup 2012

NFK Cup 2012 blev afholdt i weekenden den 25. og 26. august 2012 i NFK i Langstrup Mose. Der var tilmeldt 18 piloter fordelt på fire klasser til årets fjerde F3A stævne.

NFK arrangerede som vanligt et rigtigt fint stævne, og stillede med en del hjælpere fra klubben så alt gik som på skinner. Deres faciliteter er rigtig fine med en diesel generator der leverer strøm i dagtimerne samt toilet med rindende regnvand.

Vejrudsigten havde lovet fornuftigt vejr om lørdagen med få byger og mere vedvarende regn om søndagen, så vi satsede på at få fløjet så meget som muligt om lørdagen.

Lørdag morgen kl. 10 blev der afholdt briefing og kort efter blev den første runde startet op i let vind lige ned af banen. På trods af at skyerne truede med regn flere gange, kom der ikke andet end lidt småbyger, så det lykkedes at få fløjet 3 hele runder i Sport, Nordic og FAI og en enkelt runde X. Det betød at vi var lidt senere færdige med flyvningerne lørdag aften end sædvanligt, men det skulle søndag vise sig at være en god beslutning.

Lørdag aften blev der som sædvanligt afholdt hyggelig fællesspisning i det store telt på pladsen, og med hjælp fra grill-master Jørgen Mou blev der serveret "gode ben" med tilbehør i rigelige mængder.

Søndag var vinden lidt kraftigere og på tværs af banen bag fra, men der var ingen regn, så vi kom i gang med flyvningerne ca. kl. 10. Det lykkedes akkurat at få fløjet den sidste runde i Nordic og FAI samt 2 runder X før himplen åbnede sig og der kom er ordentlig regnbyge, så beslutningen om at flyve 3 runder om lørdagen var god. Desuden betød det også at vi var tidligere færdige om søndagen end sædvanligt, og derfor kunne der allerede afholdes præmieoverrækkelse i de sidste klasser omkring kl. 14.

Der skal lyde en stor tak til NFK samt alle klubbens repræsentanter for at afholde endnu et rigtigt fint stævne. Vi håber på at vi må komme igen næste år.

På vegne af styringsgruppen,
Morten Laugesen

 

Resultater:

2012_NFKCup_Sport.pdf

2012_NFKCup_Nordic.pdf

2012_NFKCup_X.pdf

2012_NFKCup_FAI.pdf