• 2. april 2020

 

Find modelflyveklubberne:

Kluboversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find modelflyveklubberne:

Kluboversigt

-

 

MODELFLYVNINGENS DAG

 

 

Det er dagen hvor Danmarks modelflyveklubber åbner portene for interesserede og nysgerrige.
Er der en gammel drengedrøm der skal prøves af, eller har du bare lyst til at prøve noget nyt, så er denne dag en god lejlighed til at samle inspiration og måske få nysgerrigheden stillet.

 

Modelflyvning er en hobby og en international konkurrencesport, som er i stadig udvikling som følge af ny teknologi og dermed nye muligheder. Det er selvfølgelig indenfor droneteknologien at udviklingen går hurtigst, men også den traditionelle modelflyvning nyder godt af den teknologiske udvikling. Flere og flere flyver modelfly med el-motor, der i dag flyver lige så godt som brændstofdrevne modelfly.

Vi vil gerne dele vores begejstring.
Når modelflyveklubberne rundt om i landet fejrer modelflyvningens dag, er det fordi vi gerne vil dele vores begejstring med andre. Så håber vi at begejstringen smitter, så mange flere får lyst til at være med i vores spændende hobby.

Men det er bedst at være med i en modelflyveklub.
Hvis man vælger at dyrke sin modelflyvning sammen med andre i en modelflyveklub, får man meget større fornøjelse af sin hobby. Man kommer hurtigere i gang fordi man kan få hjælp af klubbens instruktører, både med anskaffelse af modelfly og andet udstyr og man får hjælp til at lære at flyve. Klubberne har en flyveplads i et område, hvor man kan flyve sikkert forstyrre mindst muligt.

Vi kan kun opfordre til, at benytte modelflyvningens dag til at besøge den lokale modelflyveklub for at få stillet nysgerrigheden - og måske få lyst til at udvide sin horisont med en sund fritidsinteresse.

Noget for enhver aldersgruppe.
Erfaringerne viser at modelflyvning er lige egnet for alle aldersgrupper. Det er forskellige typer af modelfly, der er mest populære i de forskellige aldersgrupper, men der er noget for enhver smag og alder. Og klublivet og sammenholdet er fælles for alle.

Det behøver ikke at være dyrt - men det kan det godt være.
Hvis man vil have en stor vellignende model af en jetjager - med rigtig jetmotor - så koster det kassen.
Men man hellere vil komme fornuftigt i gang og have en masse gode fritimer, så kommer man langt for 3-4.000 Kr. Og pengene rækker endnu længere, hvis man vælger at købe brugt udstyr, kommer man langt for pengene.
I modelflyveklubben kan man få gode og erfarne råd, når man skal købe modelflyvegrej hvad enten det er nyt eller brugt.

Vi ses snart !
Det håber vi i hvert fald, og du skal være hjertelig velkommen.

Følg linket i spalten til højre på siden for at se hvor de danske modelflyveklubber ligger, og hvordan du kommer derhen.
Besøg klubbernes hjemmeside for at se om din lokale klub holder åbent hus på modelflyvningens dag.