• 15. november 2019

Detaljer

Begivenhedstype: Træf

Link til mere info

Hyggedag hos Vejle Modelflyveklub

Dato: Lørdag d. 23. maj 2015
Sted: Ringivevej 100, 7323 Give.

J HYGGESTÆVNE I VEJLE MODELFLYVEKLUB Lørdag den 23 maj J

 

 

Vi har nu fløjet fra banen i Ringive et års tid og tiden er inde til at afholde et hyggestævne stævne for at indvie den gode bane på en god og ordentlig måde.

 

Dato´en for arrangementet er lørdag den 23. maj, med reservedag den 24. maj, hvis vejret slet ikke er med os om lørdagen.

 

Selve landingsbanen er over 200 meter lang og 30 meter bred og med frit luftrum er der mulighed for at flyve med alle de fine modeller. Alt lige fra hyggeflyvetræet til stormodeller, jet maskinen og IMAC, ja faktisk alt der kan/må flyve er velkommen, bare det ikke støjer mere end 94 dB, målt på 3 m. afstand.

Vi er godkendt til det hele J

 

Vi starter kl. 10.00 med en briefing og så er der ellers fri flyvning hele dagen. Hvis der er nogen der gerne vil lave opvisning/flyve alene er der selvfølgelig mulighed for det.

 

Grillen bliver tændt til middag og hvis der er nogen der bliver til aften tændes den igen. Der vil være mulighed for at købe pølser, øl og sodavand på pladsen.

 

Vi håber at mange vil ligge vejen forbi Ringive og se vores fantastiske bane J

 

Banen ligger mellem Give og Billund, nærmere bestemt i Ringive under postnummer 7323 Give. Man skal køre ned ad grusvejen ved Ringivevej 100 og så følge den 750 meter ned i bunden, igennem skoven og til venstre.

 

 

 

På bestyrelsens vegne.

 

Formand.

Lars Schielstrup

Mail: lars@schielstrup.dk

Mobil: 28 62 43 60

 

 

Arrangør: Vejle Modelflyveklub