• Du er her: 
  • Forside ›
  • Persondatapolitik
  • 15. august 2018

Kontakt til sekretariatet

Modelflyvning Danmark
Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge

 

Telefonisk kontakt
Telefon: 8622 6319
Mandag: 16:30-18:30

Vi ringer dig gerne op også udenfor telefontiden - send os en mail eller brug kontaktformularen, så hører du fra os.


Mail:
info(snabela)modelflyvning.dk

Vi bestræber os på at besvare din mail indenfor max. 2 dage.

CVR-nr:
71567516

 

Persondatapolitik

 

Persondatapolitik
Behandling af personoplysninger
I forbindelse med din indmeldelse og betaling af kontingent hos Modelflyvning Danmark indtastes nogle personoplysninger, herunder særligt dit navn, adresse, fødselsdato og din e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at du kan blive oprettet som medlem og være omfattet af Modelflyvning Danmarks ansvarsforsikring. Adresseoplysningerne er også nødvendige for at kunne fremsende medlemsbladet og medlemskort. Du kan ikke være medlem af Modelflyvning Danmark hvis vi ikke kender disse oplysninger.
Efter indmeldelse giver vi mulighed for at du kan få registreret yderligere informationer som knyttes til dit medlemskab. De ekstra informationer omfatter: foto (til medlemskort), telefonnummer, klub-tilhørsforhold, erhvervede certifikater, kontrollant status, registrerede stormodeller, tegnede tillægsforsikringer og forum brugernavn. 
Ved brug af Modelflyvning Danmarks websites registreres din IP-adresse. Dette gøres for at kunne kontrollere og forhindre uautoriseret adgangen. 
Du modtager bladet Modelflyvenyt med posten 6 gange årligt. Bladet sendes til den adresse som du har registreret.
Modelflyvning Danmark viser ikke annoncer fra reklamenetværk. Der sker ingen udveksling af persondata mellem Modelflyvning Danmark og reklamenetværk.
Hvis du foretager tilkøb online (f.eks. af tillægsforsikringer) eller benytter selvbetjeningsfunktioner, så behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil udmeldelse eller ophør af medlemskab.
Datasikkerhed
Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet ved udmeldelse eller ophør af medlemskab.
Vi anvender tredjepart til opbevaring af data (Azero, UnoEuro og One.com), til håndtering af betalinger og køb online (QuickPay) og til udvikling og vedligholdelse af websites og databaser (Biogis).  Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med:
Modelflyvning Danmark
Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge
Telefon: 8622 6319
E-mail: info@modelflyvning.dk
Hvis der er fejl i vores oplysninger, og du ikke selv kan rette dem, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Du kan altid fjerne de valgfrie medlemsoplysninger via medlemsdatabasen i selvbetjeningen. Du kan opsige dit medlemskab ved at kontakte sekretariatet på ovennævnte e-mailadresse.
Vi gemmer dine personoplysninger så længe du er medlem. Hvis du opsiger dit medlemskab, så slettes dine personoplysninger ved førstkommende årsskifte når ansvarsforsikringens dækning ophører. 
Hvis du har været stormodelkontrollant og foretaget stormodelgodkendelser (teknik og/eller flyvning), så vil dit navn fortsat figurere på godkendelsesattesten, selvom du udmeldes.
Hvis du ønsker at klage over Modelflyvning Danmarks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk.
I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på modelflyvning.dk.
Sidst revideret maj 2018.

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med din indmeldelse og betaling af kontingent hos Modelflyvning Danmark indtastes nogle personoplysninger, herunder særligt dit navn, adresse, fødselsdato og din e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at du kan blive oprettet som medlem og være omfattet af Modelflyvning Danmarks ansvarsforsikring. Adresseoplysningerne er også nødvendige for at kunne fremsende medlemsbladet og medlemskort. Du kan ikke være medlem af Modelflyvning Danmark hvis vi ikke kender disse oplysninger.

Efter indmeldelse giver vi mulighed for at du kan få registreret yderligere informationer som knyttes til dit medlemskab. De ekstra informationer omfatter: foto (til medlemskort), telefonnummer, klub-tilhørsforhold, erhvervede certifikater, kontrollant status, registrerede stormodeller, tegnede tillægsforsikringer og forum brugernavn. 

Ved brug af Modelflyvning Danmarks websites registreres din IP-adresse. Dette gøres for at kunne kontrollere og forhindre uautoriseret adgang. 

Du modtager bladet Modelflyvenyt med posten 6 gange årligt. Bladet sendes til den adresse som du har registreret.

Modelflyvning Danmark bruger analyseværktøjer (Facebook-pixel og Google Analytics), til bl.a. at måle effektiviteten af annonceringer og opslag på Facebook.

Modelflyvning Danmark viser ikke annoncer fra reklamenetværk. Der sker ingen udveksling af persondata mellem Modelflyvning Danmark og reklamenetværk.

Hvis du foretager tilkøb online (f.eks. af tillægsforsikringer) eller benytter selvbetjeningsfunktioner, så behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil udmeldelse eller ophør af medlemskab.

Modelflyvning Danmark udleverer på anmodning fra de tilknyttede Modelflyveklubber (formand/kontaktperson) medlemslister, hvoraf det fremgår hvilke medlemmer i Modelflyvning Danmark der er oprettet med modelflyveklubben som klub-tilhørsforhold. Dette for at de tilknyttede modelflyveklubber kan sikre at operatører/piloter på modelflyvepladserne er omfattet af den lovpligtige ansvarsforsikring. Denne procedure udføres under henvisning til persondatalovens interesseafvejningsregel (artikel 6).

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet ved udmeldelse eller ophør af medlemskab.

Vi anvender tredjepart til opbevaring af data (AzeroCloud, UnoEuro og One.com), til håndtering af betalinger og køb online (QuickPay) og til udvikling og vedligeholdelse af websites og databaser (Biogis). Regnskab håndteres via e-conomic. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med:

Modelflyvning Danmark
Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge
Telefon: 8622 6319
E-mail: info@modelflyvning.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, og du ikke selv kan rette dem, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Du kan altid fjerne de valgfrie medlemsoplysninger via medlemsdatabasen i selvbetjeningen. Du kan opsige dit medlemskab ved at kontakte sekretariatet på ovennævnte e-mailadresse.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe du er medlem. Hvis du opsiger dit medlemskab, så slettes dine personoplysninger ved førstkommende årsskifte når ansvarsforsikringens dækning ophører. 

Hvis du har været stormodelkontrollant og foretaget stormodelgodkendelser (teknik og/eller flyvning), så vil dit navn fortsat figurere på godkendelsesattesten, selvom du udmeldes.

Hvis du ønsker at klage over Modelflyvning Danmarks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk.

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på modelflyvning.dk.

Sidst revideret maj 2018.